Ons assortiment is ongekend breed met meer dan 100 verschillende producten. In onze moderne bakkerij beschikken wij over meerdere vormtechnieken en allerlei innovatieve verpakkingsmogelijkheden voor zowel grootverbruik als consumenten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

TRADITIONELE KOEKJES

niet voor niets klassiekers

Meer dan 20 soorten zoete koekjes en koeken volgens traditionele recepturen. Roomboter koekjes, koekjes met 100% amandelspijs, en ook vegan. Typisch Nederlandse koekjes zoals bitterkoekje, biesje en nougatine. En natuurlijk seizoens koekjes zoals speculaas en kerstkransjes!

Bekijk in Webshop

Hartige koekjes

knapperig roomboter bladerdeeg

Op traditionele wijze handgemaakt roomboter korstdeeg. De bakkers nemen hun tijd: ze bouwen meer dan 2000 laagjes op met 3 rustperiodes tussendoor. Alleen op deze manier krijg je het allerknapperigste korstdeeg! De koekjes worden bestrooid met de lekkerste ingrediënten zoals oude Goudse kaas Noord-Holland BOB. Ook met specerijen, noten of zaden.

Bekijk in Webshop

Soezen

zowel gevuld als leeg

Gemaakt volgens de traditionele kookbeslag methode met daarin vers getikt ei, roomboter en bloem. Gevuld met een klassieke kwaliteit slagroom (40% beginvet). Verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel gevuld als leeg. Ook mogelijk verschillende smaken en decoraties.

Bekijk in Webshop

Cookies

american style

Uit onze ovens komen de lekkerste cookies. Zowel crunchy als chewy (soft-baked) in formaten van 8 gram tot 65 gram. Rijk gevuld met grote brokken chocolade, noten en of fruit.  Traditioneel met roomboter, maar we hebben ook een aantal vegan recepturen.

Bekijk in Webshop

Cake & brownie

de lekkerste recepturen

Het lekkerste cakeje in portie formaat. Bananen brood, lemon poppy seed, sticky toffee, enz. Ook maken wij brownies, portie formaat of groter. Smeuïg zoals het hoort, gemaakt met echte gesmolten chocolade en roomboter. Ook een Vegan variant is mogelijk.

Bekijk in Webshop

Specials

want we kunnen nog meer

Wij maken ook andere bijzondere producten, zoals gevulde dadel balletjes, repen en kokosbollen. En we kunnen met onze productietechnieken nog veel meer! We denken graag met onze klanten mee over innovaties.

Bekijk in Webshop

op maat gemaakte producten

naar eigen wens

Wilt u ons product, maar in een eigen verpakking? Of een eigen receptuur door ons laten maken? Neemt u gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

neem contact met ons op

Ook zin in andere koek in je mailbox?

Wij sturen je de lekkerste nieuwstjes

We sturen onder andere informatie over nieuwe producten en wanneer je in kunt schrijven voor tijdelijk verkrijgbare producten. Via ongeveer 6 nieuwsbrieven per jaar blijf je op de hoogte van alles wat we doen!