Alle voordelen op een rijtje

van werken bij van Strien

Banketbakkerij Van Strien B.V. is een familiebedrijf dat al sinds 1938 koekjes bakt. Inmiddels is er veel veranderd, maar we bakken, innoveren en verrassen nog steeds met respect voor het ambacht, de klant en de omgeving. We zijn een informele organisatie, die aan verandering onderhevig is, waar verantwoordelijkheid laag in de organisatie wordt neergelegd en iedereen toegankelijk is. Er werken momenteel bij ons ongeveer 65 FTE.

  • Goed salaris en pensioenregeling volgens de CAO ambachtelijke bakkerijen
  • Gunstige werktijden (38-urige werkweek in dagdiensten)
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. interne trainingen/opleidingen
  • Uitdagende functies in een groeiende en dynamische organisatie
  • Prettige werksfeer en moderne productietechnieken

lees meer over ons

openstaande vacatures

ben jij een echte koekebakker?

Onderstaand een overzicht van de vacatures op dit moment. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar personeel@van-strien.nl. Meer informatie over de vacatures is te vinden door te klikken op de button “bekijk de vacature”. Staan er geen vacatures? Dan zijn we momenteel niet actief op zoek.

(banket)bakker 38u

Wegens groei willen wij ons productie team versterken met een (banket)bakker.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met (banket)bakkers opleiding. Heb jij zin om in dagdienst met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving je handen uit de mouwen te steken? Download dan de vacature tekst.

bekijk de vacature

bakkerij medewerkers 38u

Wegens groei willen wij ons productie team versterken met enkele bakkerij medewerkers.

Als bakkerij medewerker ben je bezig met allerhande werkzaamheden. We zoeken mensen zonder specifieke opleiding of ervaring. Het belangrijkste is dat je graag je handen uit de mouwen steekt en in teamverband kan werken. Het werk is staand en gematigd fysiek. Bij voorkeur beheers je de Nederlandse taal. Interesse? In de vacature tekst lees je meer informatie en hoe je kunt solliciteren.

bekijk de vacature

inpak medewerkers 24-38u

Wegens groei willen wij ons inpak team versterken met nieuwe medewerkers.

Als medewerker op de inpakafdeling heb je wisselende werkzaamheden in een leuk team. We zoeken mensen zonder specifieke opleiding of ervaring. Het belangrijkste is dat je graag je handen uit de mouwen steekt en in teamverband kan werken. Het werk is staand en op tempo. Bij voorkeur beheers je de Nederlandse taal. Interesse? In de vacature tekst lees je meer informatie en hoe je kunt solliciteren.

bekijk de vacature

gegevens verwerker 24-38u

Wij zoeken iemand die ons op projectbasis gaat helpen met het vastleggen van diverse gegevens.

In de productie omgeving hebben wij behoefte aan het verzamelen en vastleggen van procesdata en gegevens. Het is een project voor 6 maanden, met kans op vast dienstverband. Je hebt geen specifieke opleiding of ervaring nodig. We vragen wel stevige computer vaardigheden en ervaring met basis software (office). Heb je interesse? In de vacature tekst lees je meer informatie en hoe je kunt solliciteren.

bekijk de vacature

open solicitatie

full time of parttime

Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je CV en een korte motivatie naar personeel@van-strien.nl. We hebben regelmatig plek voor bakkerij medewerkers en inpakkers.

Solliciteer direct