BAKKERS MET EEN LANGE TRADITIE

sinds 1938 uit de Hoekse Waard

In 1938 nam Ko van Strien een brood- en banketbakkerij over in Cilaarshoek, gelegen in de mooie Hoekse Waard, net onder Rotterdam. Hij had het vak geleerd van zijn familie in Zeeuws-Vlaanderen, als 6e generatie bakker met de naam Van Strien. Zoon Piet nam het stokje over samen met zijn vrouw Ineke en inmiddels geven 3e generatie Jaques van Strien en zijn vrouw Els leiding aan de banketbakkerij in Oud-Beijerland.

BAKKEN MET LIEFDE VOOR HET VAK

koekjes, soesjes, cake, brownie en veel meer

Onze bakkerij is modern en we beheersen een grote diversiteit aan vormtechnieken. We werken machinaal als het kan, maar we passen ook handwerk toe als dat beter is voor de kwaliteit. Het assortiment is ongekend breed met meer dan 100 verschillende producten, deze flexibilieit kenmerkt onze werkwijze. In onze inpakafdeling beschikken wij over allerlei innovatieve verpakkingsmogelijkheden voor zowel grootverbruik als consumenten. Naast ons standaard assortiment maken we ook ook producten met maatwerk verpakking en/of receptuur.

DE LEKKERSTE INGREDIËNTEN

van de beste kwaliteit

Onze producten worden gemaakt met de beste ingrediënten passend voor elk uniek recept. We gebruiken dan ook meer dan 140 ingrediënten, zoals echte boter, verschillende bloem- en suikersoorten en vers getikte eieren. Maar ook chocolade, noten, echte specerijen en vanille. Alles gul gebruikt voor het lekkerste resultaat. En trouwens: onze chocolade is altijd Fairtrade ingekocht. We kiezen bij voorkeur voor kwaliteit: de kaas in de geliefde Van Strien kaasvlinder is een echte 12 maanden gerijpte Noord-Hollandse Gouda BOB. En natuurlijk gebruiken wij geen kunstmatige toevoegingen en/of conserveringsmiddelen.

Hoogtepunten

in meer dan 85 jaar Banketbakkerij van Strien

2
5
center
asc
false
false
false

Handige documenten en certificaten

om te downloaden

Wij zijn GFSI gecertificeerd middels het FSSC 22000 systeem. Daarnaast zijn wij Max Havelaar Fairtrade gecertificeerd via FLOCERT. En SKAL gecertificeerd voor het maken van biologische producten. De diverse certificaten kunt u hier inzien of downloaden.

Ook zin in andere koek in je mailbox?

Wij sturen je de lekkerste nieuwstjes

We sturen onder andere informatie over nieuwe producten en wanneer je in kunt schrijven voor tijdelijk verkrijgbare producten. Via ongeveer 6 nieuwsbrieven per jaar blijf je op de hoogte van alles wat we doen!